Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه به بیمه شده متوفی یک ماه حقوق را به عنوان کمک هزینه کفن و دفن می‌پردازیم، گفت: قصد داریم تا پایان سال با آرامستان‌های سراسر کشور قرار داد ببندیم تا اگر متوفی دفترچه بیمه معتبر داشت، در فاکتوری که برای بازماندگانش صادر می‌کنند تخفیف تأمین اجتماعی درنظر بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش صدای ایران محمدحسن زدا، با اشاره به اینکه ٥٠ برنامه عملیاتی در معاونت بیمه‌ای داریم که تلاش می‌کنیم بخش عمده‌ای از آنها تا پایان سال جاری اجرایی شوند، گفت: از جمله این برنامه‌ها واریز آنلاین کمک هزینه ازدواج است. از ابتدای امسال به دنبال آن هستیم که خودمان به سراغ بیمه شده برویم و یک خدمت را به او ارائه کنیم نه اینکه وی برای دریافت هر خدمتی ناچار باشد به شعب تأمین اجتماعی مراجعه کند و درگیر بروکراسی اداری شود.
وی افزود: در چهارسال گذشته زیرساخت‌های لازم ایجاد شده و زمان آن فرار رسیده است که طعم شیرین خدمات تأمین اجتماعی را به مردم بچشانیم.
معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه کمک هزینه ازدواج معادل یک ماه حقوق و از ٩٣٠ هزار تومان تا شش میلیون و ٣٠٠ هزار تومان متغیر است، اظهار کرد: دریافت این خدمت شرایطی دارد به عنوان مثال باید ازدواج رسمی و برای بار اول باشد و قبل از ازدواج ٧٢٠ روز سابقه بیمه پردازی داشته باشد که این هدیه نیز بلاعوض است.
زدا ادامه داد: بیمه شده می‌بایست برای دریافت کمک هزینه ازدواج با مدارک به شعب مراجعه می‌کرد؛ اما برنامه داریم تا پایان سال این کمک هزینه به صورت آنلاین به حساب هدفمندی بیمه شده حائز شرایط واریز شود.
وی با اشاره به اینکه به سیستم ثبت احوال متصل هستیم و وقایع ازدواج روزانه را دریافت می‌کنیم گفت: به محض اینکه یک نفر ازدواج کند و شرایط لازم را داشته باشد این هدیه را به او پرداخت می‌کنیم و در قالب پیامک به او اطلاع رسانی می‌کنیم.
معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه یکی دیگر از پروژه‌های ما پرداخت آنی کمک هزینه کفن و دفن است اظهار کرد: هر شخصی که فوت می‌کند اگر بیمه شده ما باشد، یک ماه حقوق را به عنوان کمک هزینه کفن و دفن به او پرداخت می‌کنیم، متاسفانه پروسه اداری دریافت این کمک هزینه طولانی و در برخی موارد آزاردهنده است که برای حل این مشکل قرار است با آرامستان‌های سراسر کشور قرارداد ببندیم و اعلام کنیم اگر شخصی را آوردند که دفترچه بیمه معتبر داشت، در فاکتوری که برای بازماندگانش صادر می‌کنند تخفیف تأمین اجتماعی درنظر بگیرند تا ما آن را سر موعد به آرامستان بپردازیم و مردم دیگر برای دریافت آن دوندگی نکنند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۰۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟

به گزارش همشهری آنلاین، اگر اهل فضای مجازی باشید، احتمالا شما هم دیده‌اید که برخی از عروس خانم‌ها به جای سکه طلا یا پول نقد، تصمیم گرفته‌اند که مهریه‌شان رمز ارز باشد و عده‌ای هم به شوخی از دامادها خواسته‌اند که از همان اول ازدواج کار ماینری را آغاز کنند تا بتوانند به موقع مهریه همسرشان را پرداخت کنند! چندی پیش هم تصویری از یک قباله ازدواج در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که مهریه یک عروس را ارز دیجیتال قرار داده بود.

جدا از اینکه مشکلات تهیه و پرداخت ارز دیجیتال در کشور ما چگونه است، سؤالی که بعد از دیدن این قباله پیش می‌آید این است که به لحاظ قانونی و شرعی آیا عروس خانم می‌تواند پست مدرن باشد و مهریه خود را بیت کوین و گرام و ارز دیجیتال قرار دهد؟

بیشتر بخوانید: جریمه سنگین در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز | شهروندان از این طریق موارد استفاده غیرمجاز رمزارز را گزارش دهند زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال

مسئولان دادگستری آب پاکی را روی دست عروس خانم‌ها ریخته و اعلام کرده‌اند که رمز ارز یا همان پول دیجیتال اعتبار قانونی ندارد و قابل توقیف نیست؛ بنابراین استفاده از ارزهای دیجیتال برای پرداخت مهریه در ایران، در حال حاضر قانونی نیست و حتی ممکن است منجر به مشکلات حقوقی و مالی شود.

یعنی ارز دیجیتال هم می‌رود کنار همان یک کیلو بال مگس و یک کامیون گل رز و دست و پای داماد که برخی به‌عنوان مهریه تعیین می‌کنند و وجاهت قانونی ندارد. در نتیجه اگر قصد تعیین مهریه را دارید، به همان سکه و پول و طلا اکتفا کنید و وسع مالی داماد را هم درنظر بگیرید.

کد خبر 850176 برچسب‌ها رمزارز خبر مهم وزارت دادگستری ازدواج - مهریه

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید طرح بیمه دانشجویان
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین اجتماعی به این افراد
  • جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟